20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Un concert gratuït compensarà els serveis de Palafrugell al Festival de Cap Roig

Fins ara, la compensació es donava en forma d'invitacions a representants de l'ajuntament

El més llegit

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Un concert gratuït del grup Sense Sal serà la contrapartida de l’empresa organitzadora del Festival Cap Roig després que l’ajuntament rebutgés les invitacions que rebia per assistir als espectacles. El concert serà a l’aire lliure durant les Festes de Primavera: el 19 de maig, la nit abans del Carroussel Costa Brava. De fet, tindrà lloc al mateix escenari de la plantada de carrosses, al costat de l’estadi municipal.

L’objectiu de les invitacions que es rebien fins a l’any passat era oferir una contraprestació als serveis que donava l’Ajuntament de Palafrugell. Per exemple, la del personal d’acomodació de públic, que el proporciona el consistori municipal. L’ajuntament i l’empresa d’esdeveniments Clipper’s Live han acordat, ara, oferir aquest concert gratuït com a contraprestació.

Carroussel Costa Brava 2017 / Autor: Pau Punseti

Aquest concert és una de les novetats que es van anunciar en el sopar popular de les colles aquest cap de setmana. El Club Atlètic Palafrugell, a més, recuperarà la milla urbana, que enguany travessarà el poble durant la nit del dissabte 12 de maig.

El Carroussel Costa Brava repetirà l’ordre de l’any passat, que va implicar donar preferència a les colles locals. Ho ha explicat a Ràdio Capital la regidora Marta Baserba.

També es repetiran les jornades de portes obertes a la nau dels carrossaires. Enguany, prendran part vuit colles locals amb les seves carrosses inèdites: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Imaginació, Els Trompats, Confetti, Dàlmates i La Greska. En l’apartat dels grups d’animació hi seran presents les colles DKVAS, La Tustarrada i les Cheerleaders; mentre que, aquest 2018, com a colles de comparses la representació serà a càrrec dels The Queens.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -