6.4 C
Pals
Dissabte, 24 febrer 2024
- Publicitat -

Augmenten els controladors a l’accés de platges de Palafrugell

Els informadors fan el recompte periòdic d’usuaris de les platges, regulació d’accessos i d’aforament.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha incrementat el control d’aforament de les platges aquesta setmana, com a mesura preventiva de la Covid-19, augmentat el nombre de controladors a les platges. Així doncs, controlaran l’aforament i s’encarregaran de fer sensibilització ambiental.

A partir d’aquesta setmana, el servei d’informació i sensibilització de les platges està integrat per un equip de 7 persones, que està format per 2 agents cívics i 5 controladors d’accessos a les platges. Tots ells també donen suport, de caràcter informatiu, als agents interins de la Policia Local que s’han incorporat aquest estiu per reforçar el servei.  Els seus horaris son de les 11 h a 16 h.

Els agents i controladors realitzen diàriament rondes per transmetre missatges d’informació, sensibilització i conscienciació ambiental a la ciutadania, així com evitar l’ús del tabac a la platja i incloent les recomanacions de prevenció de transmissió del Covid-19 i atenent els punts informatius instal·lats als accessos de les platges.

Els informadors fan el recompte periòdic d’usuaris de les platges, regulació d’accessos i d’aforament. També donaran indicacions de redistribució d’usuaris a les platges en el cas que d’ocupació alta o molt alta.

Aquesta informació, paral·lelament, es troba a l’aplicació de “Palafrugell al mòbil” en l’apartat anomenat Platges Obertes que informa a l’usuari de l’estat de l’aforament en temps real.  

La APP “Palafrugell al mòbil” té un apartat destacat d’aforament de platges permet gestionar l’afluència de persones a partir del seguiment del nivell d’ocupació de cadascuna de les platges, per garantir que es compleixen les recomanacions bàsiques pel que al distanciament entre usuaris. Les platges i aforaments que es poden consultar son les següents: Canadell, Platja d’En Calau, Port Bo, La Platgeta, Port Pelegrí, Port de Malespina, Golfet, Llafranc i Tamariu. 

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Globalsessions – 23 febrer 2024

1. Sia & Kylie Minogue - Dance Alone 2. Kygo Feat Ava Max - Whatever 3. VXXK Feat Bailey Jehl -...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -