Està clara quina hora és, de fet ho acabo de comunicar fa pocs segons. Avui és dilluns 14 de gener del 2019 i a aquesta hora la vida torna a la comarca. Anem amb presses, bé de fet jo ja fa estona que hi vaig per preparar-me el “Són les vuit del matí. Bon dia des de Pals”.

És dilluns, i per la gent que ha fet cap de setmana es nota. Aquell moment que sona el despertador. O en el cas d’alguns membres de l’equip de Ràdio Capital que s’han despertat amb la meva veu. Tothom a córrer. Fem tard perquè ens hem adormit, s’està molt bé al llit amb el nòrdic tenint en compte la fred que fa. Aquella típica frase de cada matí, quan se’ns enganxen els llençols, o el moment de posposar uns minuts més l’alarma.

Cada setmana en som conscients que ens passarà i efectivament, ens acaba passant. Segurament hi haurà qui dirà que ell o ella quan es desperta s’aixeca directament del llit i ja està actiu. Normalment, no és el meu cas… Soc d’aquells que intenta allargar un parell de minuts més donant voltes pel llit. Estirar el temps, encara que el temps també corri.

M’agraden aquells dos minuts. Concretament els dos minuts que molts de vosaltres heu aconseguit allargar el fet d’aixecar-se del llit mentre escoltàveu aquesta portada.