19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

CORVE premia els 3 millors alumnes del Cicle d’electromecànica de vehicles de l’institut Baix Empordà

L’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona va distingir els alumnes: Isam Dani Bitit, Max Massaguer Moreno i Robert Viorel Pavelescu

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

CORVE distingeix Isam Dani Bitit, Max Massaguer Moreno i Robert Viorel Pavelescu com els millors alumnes del Cicle de Grau Mig d’electromecànica de vehicles de l’institut Baix Empordà de Palafrugell. L’acte es va dur a terme a la Sala d’Actes de l’Institut Baix Empordà, a Palafrugell, segons ha avançat El Punt Avui. Hi van assistir tots els alumnes del cicle formatiu d’automoció i el seu Director, Joan Borromeu, el president de CORVE, Jordi Solà, i el representant de l’empresa AD BOSCH, Frederic Ruíz.

Els tres van fer valdre l’objectiu de l’acte que busca demostrar a l’alumnat dels cicles que l’estudi, la dedicació i la responsabilitat tenen resultats positius. A més, van convidar als aspirants de l’any vinent a treballar per millorar i assolir aquest ofici. L’associació CORVE dona aquest reconeixement des del 2019 per impulsar l’esforç en aconseguir bons resultats en l’estudi d’aquest cicle.

Els alumnes premiats van rebre un diploma que acredita el reconeixement, una caixa d’eines i un val d’AD BOSCH per fer un curs de formació tècnica-professional al centre del grup, Eina Digital.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Malestar a Calonge pel sistema de recollida de residus

L’any 2019, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va començar a implantar un nou sistema de recollida de residus,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -