Arrenca el Torneig Internacional Femení de La Bisbal

Gràcies a la seva consideració de WTA125, es converteix en la cita tennística femenina més important de l'Estat, tan sols per darrera del Mutua Madrid Open

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Club de Tennis La Bisbal acull durant deu dies una competició tennística que, per primer cop, té categoria WTA 125.

Això vol dir que repartirà 125 mil dòlars en premis, i per tant es converteix en la cita tennística femenina més important de l’Estat, tan sols per darrera del Mutua Madrid Open que té categoria WTA 1000.

Una de les novetats principals d’enguany (que és la setena edició del campionat), és que també s’inclou en el programa, el primer Open Ciutat de la Bisbal en cadira de rodes.

El resultat final d’aquesta primera edició del torneig en cadira de rodes Lliga Mapfre-Trofeu Camps Motor, es va dilucidar aquest passat cap de setmana.

En individuals, el barceloní Mario Roque es va endur el triomf derrotant en la final José Coronado.

En l’apartat de dobles, la parella formada per Francesc Prat i Patxi Fadrique, es va imposar al duet integrat per José Coronado i Víctor Marcen.

Des d’avui mateix i fins diumenge, en joc el VII Open Internacional de Tennis Femení

Un cop definits els guanyadors del torneig en cadira de rodes, que va servir com a aperitiu de la competició, ahir dilluns es va iniciar la ronda prèvia que va servir per configurar el quadre final.

Avui dimarts doncs, comença la fase final d’un torneig que tindrà noms destacats com les top 100 Rebeka Masarova o Arantxa Rus, o la palafrugellenca Aliona Bolsova que ocupa el lloc 71 del món i que està recuperant la seva millor versió.

Dels resultats de la jornada d’avui dimarts, destaquem precisament la victòria en dobles de Bolsova, que fent parella amb la barcelonina Masarova, s’han desfet del duet Detiuc-Gámiz. D’aquesta manera la dupla catalana accedeix a les semifinals.

Per demà dimecres hi ha partits interessants en el quadre individual, com el de la pròpia Rebeka Masarova davant de la turca Buyucakkcay, el de la blanenca Marina Bassols contra l’alemanya Hobgarski, o l’enfrontament entre la valenciana Ángela Fita i la també alemanya Tamara Korpatsch.

El Palamós vol fer bo l’empat obtingut a Valls

El conjunt blau-i-groc rep l'últim classificat, la Guineueta, i vol rendibilitzar el valuós empat aconseguit la setmana passada al camp del Valls