23.1 C
Pals
Dilluns, 3 octubre 2022
- Publicitat -

Crisbru presenta el seu debut “Addicta”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

CRISBRU, finalista del Sona9 2021 i guanyadora del premi Èxit, és una artista que va experimentar una situació límit durant l’any 2020. Així va començar a investigar sobre la seva relació amb les addiccions i la de tot el seu entorn.

Va descobrir tot un món d’autodestrucció socialment acceptada que la va fer decidir-se a investigar i ordenar els passos que acompanyen l’addicció. Així comença “ADDICTA” (Right Here, Right Now 2022). L’objectiu de tot això és acompanyar artísticament cadascuna de les fases d’una addicció i arribar al públic a través d’un CD i un directe on tots els elements acompanyen la mateixa idea: els passos d’un/a addicta del descobriment, a la convivència.

La idea no és només influir musicalment sinó també deixar petjada en els oients. La temàtica de les addiccions va acompanyada d’una crítica social, de com aquestes segueixen sent un tabú i un estigma. CRISBRU proposa una reconciliació amb el nostre jo addicta y, amb ella, més comprensió dels que pateixen algun tipus de dependència al nostre voltant.
A l’àlbum hi ha moments per ballar (“Res a dir-te”), moments per reflexionar (“Mira’m a mi”) i moments per plorar (“Vull ser millor”). El treball d’investigació es barreja amb el dia a dia de l’artista amb els alti-baixos i diferents estats que converteixen l’àlbum am el reflex d’una experiència real i quotidiana.

L’entrada Crisbru presenta el seu debut “Addicta” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

31 FAM se sumen al Festival Mússol i Santa Salut serà baixa

Per motius aliens a l’organització, Santa Salut serà baixa del cartell del 3r Festival Mússol que se celebrarà el proper 10 d’octubre vinent a partir de les 20:30h a la sala Apolo de Barcelona. El seu lloc l’ocuparà el grup sabadellenc de música urbana, 31 Fam. Amb tres treballs al mercat, Tretze, Valhalla Vol.1, Jet
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -