El Daró Folk és un festival, o més aviat un cicle de concerts que es fan a la Plaça Major de la Bisbal cada divendres des de demà mateix i fins al 30 de juny. Són concerts per ballar, d’aquesta música que per tipus d’instruments i estètica se’n diu música tradicional, però que de fet és música per ballar, per ballar plegats.
És una música no apta per inadaptats socials, és per gent que s’ho vol passar bé i riure amb altra gent sense que importi l’edat, l’estil o fins i tot el ritme. Perquè és fàcil de ballar, és alegre i bona per la salut!
El Daró Folk va començar fa 6 anys i és normal que funcioni. Primer perquè al darrera hi ha l’associacio Arpa de Bec, una gent del poble que s’estima la música tradicional i s’estimen La Bisbal. L’espai on es fa és molt bonic, a la Plaça Major just davant l’església. Qui vol ballar, balla, però qui no vol s’ho pot simplement mirar, o pot sopar o fer el toc als bars de la plaça. I és per això que s’ha consolidat com a cocle d’estiu a La Bisbal.
Amb la caloreta que ja comença, passar els vespres del divendres en un lloc preciós, amb música enganxadissa i gent contenta de viure és el millor “plan”.
Recordeu, a partir de demà i fins al 30 de juny, cada divendres a partir de les 22h de la nit a la Plaça Major de La Bisbal hi fan el Daró Folk. Us hi esperem!