19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Descobreix les Cable Obsession amb “Viu la vida”

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Descobreix les Cable Obsession amb “Viu la vida”

A l’inici de curs el setembre del 2015 a l’escola de música TOT MÚSICA de Caldes de Montbui, en Joan Ramon, profesor de l’esmentada escola, ofereix la possibilitat de fer un “combo” exclusivament femení i d’acord amb l’escola, després d’uns mesos de proves i ajustaments, el grup queda format definitivament.

Marta Àrcega a la bateria, Ariadna Caldentey a l‘ukelele, Mariona Mir guitarra acústica i Àfrica Blades al piano i els teclats. Les edats anaven dels 11 als 15 anys.

En poc temps la compenetració del grup és extraordinària i es passa de l’etapa normal de compenetrar-se musicalment entre els diferents instruments interpretant versions, a treballar amb cançons inèdites. El reconegut compositor Amado Jaen ofereix al grup algunes cançons i el resultat és summament satisfactori. El grup s’anima a compondre les seves pròpies cançons i el “combo” s’ha transformat en un conjunt musical que elles mateixes bategen amb el nom CABLE OBSESSION per les dificultats dels cables de connexió entre instruments i amplificadors.

Després de fer diversos concerts en activitats de TOT MÚSICA, d’altres actuacions en pobles pròxims a Caldes i d’haver fet de teloneres dels grups ROBA ESTESA i AMICS DE LES ARTS; s’incorporen nous instruments: Ariadna i Mariona ambdues, afegeixen guitarres elèctriques a més de l‘ukulele i la guitarra acústica, enriquint també el so incorporant-hi veus i cors.

L’agost del 2017 CABLE OBSESSION grava una maqueta als estudis LA RULOT, que és presentada a la discogràfica DISCMEDI amb el resultat de la signatura d’un contracte discogràfic amb l’esmentada companyia.

L’agost del 2018 es grava el disc als estudis AURHA sota la producció musical de Joan Ramon i amb Maurizio Tonelli “MAURI” com a enginyer de so.

I el proper 8 de març arriba el seu debut amb “Viu la vida”.

L’entrada Descobreix les Cable Obsession amb “Viu la vida” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -