L’Audiència de Girona ha jutjat avui a un acusat que podria fer front a cinc anys de presó per haver intentat violar a una dona a Torroella de Montgrí, segons avança l’ACN. La Fiscalia l’acusa d’un delicte d’un intent d’agressió sexual. Els fets van tenir lloc el 9 d’octubre del 2016, i la fiscalia explica que l’acusat va anar a un taller on s’hi trobava un amic seu i la parella d’aquest amic. En aquell espai, segons ha dit la víctima, la va intentar agredir sexualment a un cotxe, obligant-la a fer “el que ell volgués” i sense que el seu llavors xicot la defensés. De fet, la víctima diu que va arribar a agredir-la “al pit” i que la va subjectar “fort per les espatlles i les cames”.

Segons l’acusat, la víctima menteix, ja que ell sosté que l’amic li va demanar que anés a la nau industrial per “ajudar-lo a trencar la relació”. El processat manté que ella va intentar marxar amb el cotxe i que van forcejar “quan van intentar-li agafar les claus”. La defensa demana l’absolució, tot i que el judici ha quedat vist per a sentència.

La dona ja va interposar la denúncia el mateix dia dels fets i l’informe forense acredita que presentava hematomes als braços, cames i pit.