14.2 C
Dimarts, 19 març 2024

El Bisbal Bàsquet domina l’Arenys en un duel directe (66-56)

Cinquena victòria seguida a casa pels empordanesos.

Partit importantíssim pels bisbalencs per mantenir-se a la zona mitja de la classificació. Al davant l’Arenys Bàsquet, només dues posicions per sota i amb la necessitat de guanyar per evitar la promoció de descens. Els locals no van voler sorpreses i van sortir com un tret. Parcial de 10-0 d’inici i 19-10 al final del primer quart. El segon quart va ser més igualat, però els empordanesos seguien 10 amunt i la sensació de tenir el partit força controlat. I novament, parcial contundent al tercer quart per aconseguir fins a 19 punts de diferència. En l’últim període, els visitants van retallar el desavantatge, però no va ser suficient per poder capgirar el resultat final (66-56).

Odena (15 punts) i Soler (12) van ser els màxims anotadors dels bisbalencs.

Amb aquesta victòria el Bisbal Bàsquet suma cinc victòries seguides a casa, aconsegueix guanyar el basket average contra l’Arenys i es col·loca com a setè classificat.