15.5 C
Divendres, 26 abril 2024

El Bisbal Bàsquet no pot superar el Minguella a Badalona (74-65)

Els tirs lliures dels locals trenquen la bona ratxa dels empordanesos

Derrota del Sol Gironès Bisbal Bàsquet (74-65) davant un rival directe en la classificació com és l’ AE Minguella.

Inici contundent dels empordaneosos que manaven 0-9 en els primers 4 minuts del matx, però poc a poc els badalonins van entrar al partit a base de tirs lliures fins a acabar el primer quart només un punt avall. El segon i tercer quart van demostrar perquè aquests dos equips estan tan enganxats a la classificació; pràcticament cap dels dos conjunts va aconseguir escapar-se en el marcador i s’arribava a l’inici del darrer període amb un 45-43 favorable als locals. En un últim quart molt anotador (29-22 de parcial) el Minguella va prémer l’accelerador -novament també gràcies als tirs lliures- i es va endur la victòria.

Barrassa amb 14 punts i i Òdena amb 13 van ser els màxims anotadors dels visitants, mentre que Villalaín va liderar els locals amb 14.

Amb aquesta derrota s’obre una petita escletxa en la classificació entre ambdós equips i els badalonins aconsegueixen superar a la Bisbal, vuitens ara mateix.

Bernat Puigdollers: “Amb el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 podem veure com es troba el panorama artístic català”

Aquest dissabte 27 d’abril la Fundació Vila Casas, donarà a conèixer els noms dels guanyadors del Premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 durant la inauguració de l’exposició de les obres finalistes a Can Mario, Palafrugell. Aquest certamen, que enguany ha canviat de nom per dedicar-lo al difunt Antoni Vila Casas, vol fomentar la creació, reconèixer el talent emergent, valorar el context artístic actual i enfortir el teixit creatiu a Catalunya. Per parlar-nos de l’exposició ens ha visitat al Supermatí un dels membres del jurat, Bernat Puigdollers.