Pals
Dimecres, 1 maig 2024
- Publicitat -

El Calonge assalta el camp del líder

Un gol d'Albert Moreno als 32 minuts de la primera part va ser suficient per doblegar els locals per 0 a 1

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tres punts d’or per als calongins, que visitaven el camp del líder Fornells.

Un gol d’Albert Moreno als 32 minuts de la primera part va ser suficient per doblegar els locals per 0 a 1.

El Fornells, que comandava la classificació de Segona Catalana abans del partit, veu com el Juventus Lloret li arrabassa el primer lloc gràcies a la seva contundent victòria contra l’Atlètic Bisbalenc.

Els calongins, per la seva banda, ja acumulen 6 punts i es troben en una posició tranquil·la a la classificació.

Precisament el nou líder, el Juventus Lloret, visitarà la setmana vinent el camp del Calonge.

Un centenar de tractors tallen la C-66 a la Pera per protestar contra la gestió de la sequera

Pagesos i regants critiquen el transvasament a l'àrea metropolitana i reclamen que es prioritzi la conca