14.1 C
Dissabte, 27 abril 2024

El Calonge debuta amb victòria a Segona Catalana

La Unió Esportiva Calonge va debutar amb victòria a 2ª Catalana, en el seu partit contra el Farners jugat dissabte passat com a local.

Els calongins van guanyar per 4 a 2 i sumen els tres primers punts a la primera jornada del seu grup de Segona Catalana.

Pajares va aconseguir avançar els calongins ben aviat, però poc després Ismail va empatar per al Farners. Cuchillo establiria el 2 a 1 per als locals, però abans del descans el Farners empataria mitjançant Roger. A la represa, Cals i Cuchillo van establir el definitiu 4 a 2.

Important triomf doncs del Calonge, que s’estrena a Segona Catalana després del seu flamant ascens de la temporada passada, obtenint els tres primers punts. En la propera jornada, els baixempordanesos visitaran el camp del Quart

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.