18 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

El Centre Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols es trasllada a l’Avinguda Europa

La construcció d'aquest centre està finançat íntegrament per l'Ajuntament i tindrà un cost aproximat de 850 mil euros. La previsió és tenir-lo en funcionament el proper any i haver-lo acabat abans de l'estiu.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols es trasllada a l’Avinguda Europa. D’aquesta manera ho indica el Diari de Girona, ja que fins ara aquest equipament que dóna oportunitats laborals a persones amb discapacitat intel·lectual, es situava al carrer Nou dels Garrofers. La construcció d’aquest centre està finançat íntegrament per l’Ajuntament i tindrà un cost aproximat de 850 mil euros. La previsió és tenir-lo en funcionament el proper any i haver-lo acabat abans de l’estiu.

L’equipament s’instal·larà en un terreny de 363 metres quadrats proper al CEIP Baldiri Reixach, situat al barri del Sot dels Canyers, un dels més estigmatitzats del municipi. En aquest sentit, Laura Serrano, regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha explicat que “és un projecte comunitari que permetrà que el barri s’inclogui al municipi”.

Es preveu que el centre es divideixi en tres sales de 32 metres quadrats cadascuna. També tindrà una sala polivalent, una altra destinada a fisioteràpia i logopèdia, un despatx tècnic i un magatzem, entre d’altres. Al voltant, hi haurà un jardí obert perquè els usuaris puguin gaudir de l’aire lliure.

Segons la regidora, una de les millores que tindrà el nou centre és l’augment del nombre de places derivat de l’augment de l’espai. S’oferiran 24 llocs de Servei de Teràpia Ocupacional (STO), per adults amb una discapacitat reconeguda superior al 65%, i 9 places pel Servei Ocupacional d’Inserció (SOI), per persones amb més d’un 33% de discapacitat. Aquests últims “podran quedar-se al municipi i no s’hauran de traslladar cada dia fins a Palafrugell per ser atesos” com feien fins ara.

El projecte s’ha treballat des de l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació de Familiars, Tutors i Usuaris del Centre Tramuntana (AFATRAM).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Projecten un segon parc eòlic marí de 500 MW al golf de Roses

La promotora és una filial d'Iberdrola i es troba en tràmit de consulta pública d'avaluacions ambientals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -