15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal vol saber les necessitats del sector industrial

Ha convocat taules de treball amb tècnics municipals i empresaris del Baix Empordà per establir un pla d'accions compartit i afavorir l'establiment de noves empreses

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Consell Comarcal del Baix empordà ha convocat taules de treball amb tècnics municipals i empresaris del Baix Empordà, amb l’objectiu de saber les necessitats del sector industrial de la comarca i treballar per dinamitzar-lo, de manera que s’hi estableixin noves empreses.

Així doncs, també hi va haver una sessió del Consell Consultiu d’Empreses Industrials dins el “Pla d’Accions per la millora i la dinamització dels polígons industrials del Baix Empordà”. D’aquesta manera es van posar en comú les preocupacions del sector públic -els tècnics de Promoció Econòmica i Urbanística- i del sector privat -empreses-.

Les conclusions van ser vàries: es necessita treball conjunt per dinamitzar els polígons entre els empresaris, els ajuntaments i el Consell.

També es va proposar unificar l’oferta de sòl i serveis que es presten als polígons, la creació d’una figura tècnica compartida que ho gestioni o fomentar l’associacionisme entre les empreses baix-empordanesos establertes en els polígons.

La comarca compta actualment amb 40 polígons d’activitat econòmica actuals, repartits en 18 municipis. Els treballs tècnics van a càrrec de Nova Consultors, empresa amb més de 20 anys d’experiència en la dinamització, impuls i millora de polígons empresarials.

La redacció d’aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, que ha sabut entendre l’especial valor innovador d’aquest projecte, que no és altre que l’impuls i dinamització empresarial a la comarca, per permetre assentar les bases d’un model econòmic més consolidat i orientat a l’ocupació estable de qualitat i al creixement empresarial local, i establir les mesures també per facilitar l’atracció i consolidació d’iniciatives que aportin més riquesa al territori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quan i on ens podem vacunar de la grip al Baix Empordà?

El dimecres vinent s’inicia la campanya de vacunació contra la grip al Baix Empordà que s’allargarà fins al 31 de gener de l’any vinent. Començaran aquests 4 ABS de SSIBE: Palamós, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Palafrugell.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -