16.5 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

El Consell Comarcal vol saber les necessitats del sector industrial

Ha convocat taules de treball amb tècnics municipals i empresaris del Baix Empordà per establir un pla d'accions compartit i afavorir l'establiment de noves empreses

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix empordà ha convocat taules de treball amb tècnics municipals i empresaris del Baix Empordà, amb l’objectiu de saber les necessitats del sector industrial de la comarca i treballar per dinamitzar-lo, de manera que s’hi estableixin noves empreses.

Així doncs, també hi va haver una sessió del Consell Consultiu d’Empreses Industrials dins el “Pla d’Accions per la millora i la dinamització dels polígons industrials del Baix Empordà”. D’aquesta manera es van posar en comú les preocupacions del sector públic -els tècnics de Promoció Econòmica i Urbanística- i del sector privat -empreses-.

Les conclusions van ser vàries: es necessita treball conjunt per dinamitzar els polígons entre els empresaris, els ajuntaments i el Consell.

També es va proposar unificar l’oferta de sòl i serveis que es presten als polígons, la creació d’una figura tècnica compartida que ho gestioni o fomentar l’associacionisme entre les empreses baix-empordanesos establertes en els polígons.

La comarca compta actualment amb 40 polígons d’activitat econòmica actuals, repartits en 18 municipis. Els treballs tècnics van a càrrec de Nova Consultors, empresa amb més de 20 anys d’experiència en la dinamització, impuls i millora de polígons empresarials.

La redacció d’aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, que ha sabut entendre l’especial valor innovador d’aquest projecte, que no és altre que l’impuls i dinamització empresarial a la comarca, per permetre assentar les bases d’un model econòmic més consolidat i orientat a l’ocupació estable de qualitat i al creixement empresarial local, i establir les mesures també per facilitar l’atracció i consolidació d’iniciatives que aportin més riquesa al territori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -