8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell escull nou president per unanimitat

El nou portaveu serà Tomás Ferrer Fernández, fins ara representant de l'entitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell, entitat interlocutora entre la ciutadania i les institucions municipals, ha escollit nou president. Ho va fer dissabte passat a l’Espai Social de La Pedrera, nou local de l’entitat des de fa un any, amb una assistència d’un centenar de persones. En la reunió es va votar per unanimitat a Tomás Ferrer Fernández, fins ara representant i que serà el responsable de l’entitat pels propers 4 anys.

En la mateixa trobada el consell va fer balanç de l’exercici anterior i dels projectes posats en marxa com l’organització d’activitats lúdiques o el ball setmanal, entre d’altres. D’altra banda, ahir la Junta de l’òrgan va anunciar que havia acabat el procés per rebre una subvenció de 5.000€ per part de la Diputació de Girona que s’ha destinat a l’ampliació del material i dels cursets de l’aula d’informàtica del Consell.

En Consell de la Gent gran va ser constituït l’any 1996 i té l’objectiu de recollir les inquietuds, projectes i expectatives de futur del col·lectiu. D’entre altres activitats, organitza actes pels socis i cerca millores en matèria sanitària i de mobilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -