10.6 C
Divendres, 26 abril 2024

El cristinenc Roger Pareta guanya el campionat de Catalunya de ciclsme en carretera

A mitjans del mes de setembre va quedar segon en la prova puntuable pel Campionat de Catalunya en la categoria Infantil celebrada en el velòdrom municipal d’Horta-Miquel Poblet de Barcelona.

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

La bicicleta sol ser una de les joguines predilectes per a la majoria de nens i nenes i a mesura que es van fent grans, es pot convertir en un element per a l’esbarjo i fins i tot bàsic i indispensable per practicar esport.

Roger Pareta i Sala és un cristinenc que des de ben petit ha mostrat la seva predilecció cap al món de la bicicleta. Ara, que té 14 anys, el seu nom és un referent en la modalitat de carretera i pista. A mitjans del mes de setembre va quedar segon en la prova puntuable pel Campionat de Catalunya en la categoria Infantil celebrada en el velòdrom municipal d’Horta-Miquel Poblet de Barcelona. Dies després, el passat 3 d’octubre, Roger Pareta, del Top Conserge-Costa Brava, va guanyar el Campionat de Catalunya infantil de ciclisme de carretera que es va celebrar a la comarca del Baix Ebre.
Els seus immillorables resultats fa que a falta de dues proves, el jove cristinenc estigui al capdavant del rànquing del Campionat de Catalunya Infantil 2020. Esperem i desitgem que ben aviat, en Roger pugui aixecar ben alt la Copa Catalunya!

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.