14 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) de Girona han interposat una demanda a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, por l’incompliment d’un pacte acordat prèviament.

La demanda ve donada perquè un funcionari del mateix ajuntament realitza la tasca del seu responsable quan està absent de les seves implicacions laborals, alhora que ha d’encarregar-se de les responsabilitats del seu càrrec. Des del sindicat afegeixen que l’Ajuntament va prometre ampliar el personal, però és una mesura que no ha arribat a desenvolupar-se. El sindicat també defensa que l’Ajuntament no ha pagat al treballador per suplir al seu superior, sinó que ha mantingut el mateix salari.

Així ho explica el president del CSIF Girona, Rafael Sánchez:

Per defensar la seva demanda, expliquen que és un cas insòlit i arbitrari el del funcionari demandant, ja que actualment a l’àrea de la Policia, es paguen aquestes suplències.

Finalment, el sindicat afirma que no estan en contra dels pagaments per funcions temporals de superior categoria: sinó que volen que es pagui tenint en compte la igualtat, mèrits i capacitat del treballador o treballadora. Afegeixen que sospiten que aquesta manca d’interès en retribuir a l’afectat és pel seu passat sindical.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Elaboren un menú amb els plats que Josep Pla esmenta a la seva obra

Coincidint amb Sant Jordi, l’establiment ha organitzat un cap de setmana literari que també inclourà una visita guiada als Jardins de Cap Roig i un vermut amb la lectura de fragments d’El Quadern Gris’. A més, està prevista la presència d’una parada de roses - la recaptació es destinarà a la Fundació Oncolliga- i llibres -amb la llibreria Vitel·la-, i la presentació del conte infantil ‘La Tureta i una llum invisible’
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -