11.8 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) de Girona han interposat una demanda a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, por l’incompliment d’un pacte acordat prèviament.

La demanda ve donada perquè un funcionari del mateix ajuntament realitza la tasca del seu responsable quan està absent de les seves implicacions laborals, alhora que ha d’encarregar-se de les responsabilitats del seu càrrec. Des del sindicat afegeixen que l’Ajuntament va prometre ampliar el personal, però és una mesura que no ha arribat a desenvolupar-se. El sindicat també defensa que l’Ajuntament no ha pagat al treballador per suplir al seu superior, sinó que ha mantingut el mateix salari.

Així ho explica el president del CSIF Girona, Rafael Sánchez:

Per defensar la seva demanda, expliquen que és un cas insòlit i arbitrari el del funcionari demandant, ja que actualment a l’àrea de la Policia, es paguen aquestes suplències.

Finalment, el sindicat afirma que no estan en contra dels pagaments per funcions temporals de superior categoria: sinó que volen que es pagui tenint en compte la igualtat, mèrits i capacitat del treballador o treballadora. Afegeixen que sospiten que aquesta manca d’interès en retribuir a l’afectat és pel seu passat sindical.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro impulsa un protocol pioner a Catalunya per prevenir i combatre l’assetjament a infants i adolescents

És comú per a escoles, institut, activitats extraescolars i de lleure i posa el focus en l'educació emocional
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -