13.6 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

El Govern de Palamós dona per tancat el debat per a la utilització del local de la gent gran

El govern municipal de Palamós ha declarat que no hi haurà altres entitats cíviques en el local actualment ocupat per la Llar Municipal de la gent gran

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern municipal de Palamós ha declarat que no hi haurà altres entitats cíviques en el local actualment ocupat per la Llar Municipal de la gent gran, segons informa Ràdio Palamós. Segons l’equip de govern, l’Associació Palamós Gent Gran serà l’única que utilitzarà aquest espai, però això no impedeix que l’Ajuntament pugui establir un pla d’usos per a l’equipament, com ho ha sol·licitat la CUP.

Els membres de la CUP consideren que, com que l’espai és de propietat municipal, no hauria de ser limitat a una sola entitat. La regidora de Gent Gran, Laura Lafarga, del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha afirmat que l’equipament és exclusiu per a ús de l’Associació Palamós Gent Gran en una entrevista amb Ràdio Palamós.

L’any passat, l‘Ajuntament de Palamós va adquirir el local ara ocupat per la Llar municipal de la gent gran per un preu de 406.500 euros. Aquest equipament ja estava situat en aquests locals des de l’any 2014, quan havia estat el Club de Jubilats Sant Jordi de Caixa Catalunya.

Per evitar un possible augment del preu de lloguer, l’Ajuntament va decidir comprar el local en propietat i va convocar una licitació pública, amb els titulars de l’espai descrit anteriorment com els únics oferents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Lluís Molinas, periodista i activista cultural de Palafrugell

Ha mort Lluís Molinas, figura clau de la cultura a Palafrugell i impulsor del teatre amateur. El funeral serà aquest dissabte a les 12 h a l'església de Palafrugell. Molinas va ser escriptor, periodista, editor i col·leccionista. La seva última aparició pública va ser a l'abril, a la Fundació Josep Pla, on va parlar sobre la preservació del llibre “El Peix Fregit”.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -