10.6 C
Dissabte, 20 abril 2024

El Palamós ja és equip de Primera Catalana (3-2)

Fins al minut 82, el Palamós guanyava el partit per 0-2 i mantenia esperances per salvar-se, però un gir substancial els envia a Primera Catalana

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palamós s’ha acomiadat avui de Tercera Divisió. L’adéu ha estat ben trist, sobretot perquè, quan faltaven vuit minuts pel final, el Degà guanyava per 0-2 i se situava provisionalment a un punt del Granollers, fet que donava esperances als groc-i-blaus. Malgrat però, el Prat s’ha animat molt a la recta final i s’ha endut, finalment, el partit per 3-2. El resultat certifica el descens matemàtic de l’equip palamosí.

Durant la primera part, els baixempordanesos han plantat cara i han estat molt combatius. El Prat es mostrava més nerviós i imprecís de cara a porteria, i els de Pitu Batlle ho han aprofitat per marcar el primer gol del partit al minut 33, gràcies a Henry.

A la represa, la tònica del matx era similar a la dels primers 45 minuts. Al 64′, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor del Degà. Henry l’ha fallat, però Traoré ha aprofitat el refús per anotar el 0-2. Semblava que el Palamós podria sortir amb bones opcions per salvar la categoria, però s’ha produït un gir de 180 graus en els darrers deu minuts. Al 82′, Alberto Padilla escurçava distàncies. El Sagnier era una olla a pressió i els locals s’han animat. Al 87′, Ignacio Rosillo feia el tant de l’empat. Finalment, Poves ha sentenciat el partit i ha eliminat qualsevol possibilitat de salvació del Palamós al 89′.

Encara que falta una jornada pel final, ja no hi ha marxa enrere: la propera temporada, el Palamós jugarà a Primera Catalana, i emprendrà el camí per tornar a Tercera Divisió. Després de sis temporades consecutives a Tercera, l’equip torna a Primera Catalana. El darrer partit a Tercera serà a casa contra l’Hospitalet.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...