14.3 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell creu que ara no és moment de desdoblar l’Avinguda Espanya

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El portaveu socialista de Palafrugell, Juli Fernández, ha demanat al govern muicipal que reconsideri la decisió d’executar l’obra de desdoblament de l’Avinguda d’Espanya. Fernández ha explicat que aquesta petició està motivada per les noves necessitats socials i econòmiques provocades per la pandèmia de la COVID-19 i per les conseqüències que tindrà a futurs governs locals.

El PSC creu que ara toca prioritzar les inversions en suport al sector econòmic i també a la ciutadania amb dificultats, a serveis socials, empreses i habitatge.

Recordem que el govern local (ERC- Gent del poble- JxC), proposa iniciar un projecte amb tres fases per un global estimat de més de 6 milions d’euros. Ara es començaria la primera fase amb 3 milions d’euros, de la plaça Pallach a la cantonada del carrer àngel Guimerà, i quedaran dos fases més per fer en futurs mandats.

Juli Fernández considera que cal revisar el projecte per fer una actuació més sostenible econòmicament i territorialment, que impliqui una adequació de tota l’avinguda amb un carril per sentit, una rotonda a l’accés del carrer ample, canalitzar les aigües, fer noves voreres, carrils bici i nou enllumenat. Aquesta actuació implicaria un cost total de 2 milions d’euros i no els més de 6 actuals.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, ha dit a Ràdio Capital que es tracta d’un projecte que ells van “trobar sobre la taula i que era de l’anterior govern socialista”, i n’ha destacat la importància.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Chemi Villar: “Hem creat un nou circuit d’assistència al SSIBE per receptar menys benzodiazepines”

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha iniciat aquest mes de maig una campanya per reduir l’ús de les benzodiazepines. N'hem parlat amb el director de l'Àrea Bàsica de Salut de la Bisbal d’Empordà, Chemi Villar.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -