15.1 C
Pals
Dimarts, 21 març 2023
- Publicitat -

El sector de l’hostaleria de Palamós es va reunir amb l’Ajuntament per acordar ajudes econòmiques

Els hostalers demanen al consistori que faci d’intermediari davant la Generalitat però també li reclama exempcions fiscals

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós i el sector de l’hostaleria del municipi es van reunir divendres passat amb l’objectiu d’obtenir ajudes pels establiments afectats per les restriccions de la COVID-19.

Els bars i restaurants de Palamós van expressar a l’Ajuntament les seves dificultats i els danys patrimonials, econòmics i psicològics que pateixen: l’aturada de la seva activitat durant gran part del 2020 i la limitació horària actual que no els permet treballar correctament.

Per tant, els hostalers van demanar a l’Ajuntament que faci d’intermediari i que demani ajudes a la Generalitat. Així ho explicava Lluís Puig, alcalde de Palamós, a Ràdio Palamós:

Ara bé, el sector hostaler també té reclamacions que afecten directament l’Ajuntament. En efecte, li demanen exempcions fiscals per l’any en curs (taxes d’escombraries i d’ocupació de la via pública i l’impost de l’IBI) con també que se’ls reemborsin els tributs de l’any passat. Preguntat sobre aquest tema, l’alcalde va contestar que ho valoraran segons l’evolució de la pandèmia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí posa el nom de dona a diversos carrers del municipi

Aquest projecte neix de la la voluntat popular sorgida del procés participatiu 'Amb Nom de Dona'
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -