7.2 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

El sector de l’hostaleria de Palamós es va reunir amb l’Ajuntament per acordar ajudes econòmiques

Els hostalers demanen al consistori que faci d’intermediari davant la Generalitat però també li reclama exempcions fiscals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós i el sector de l’hostaleria del municipi es van reunir divendres passat amb l’objectiu d’obtenir ajudes pels establiments afectats per les restriccions de la COVID-19.

Els bars i restaurants de Palamós van expressar a l’Ajuntament les seves dificultats i els danys patrimonials, econòmics i psicològics que pateixen: l’aturada de la seva activitat durant gran part del 2020 i la limitació horària actual que no els permet treballar correctament.

Per tant, els hostalers van demanar a l’Ajuntament que faci d’intermediari i que demani ajudes a la Generalitat. Així ho explicava Lluís Puig, alcalde de Palamós, a Ràdio Palamós:

Ara bé, el sector hostaler també té reclamacions que afecten directament l’Ajuntament. En efecte, li demanen exempcions fiscals per l’any en curs (taxes d’escombraries i d’ocupació de la via pública i l’impost de l’IBI) con també que se’ls reemborsin els tributs de l’any passat. Preguntat sobre aquest tema, l’alcalde va contestar que ho valoraran segons l’evolució de la pandèmia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sèries: The Crown – 3 desembre 2021

The Crown és una sèrie de televisió britànica i estatunidenca, creada i escrita per Peter Morgan i produïda per...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -