16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Estabilitat meteorològica amb sol i gran amplitud tèrmica

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui seguirem amb la dinàmica de la tranquil·litat anticiclònica i gran amplitud tèrmica, a la nostra comarca del Baix Empordà. L’aire de tramuntana, ja més moderat, es veurà reflectit al cel perquè no esperem cap impediment perquè el sol llueixi. I això ens donarà la sensació de bonança al migdia, que es reforçarà amb la temperatura màxima que podrà arribar als 17ºC.

El contrast tèrmic entre el dia i la nit és molt gran, i per exemple ahir l’amplitud tèrmica va ser superior als 20ºC a la Bisbal d’Empordà, partint del -3.6ºC de mínima i assolint els 17,1 ºC al migdia.

De bon matí, l’ambient gèlid es respira a tot arreu de la comarca i estem marcant temperatures molt negatives, fins ben bé a la línia costanera. I pels següents dies, fins ben bé dissabte, es confirmarà l’augment de les temperatures diürnes, deixant encara matins de glaçades generals a tota la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -