8.8 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Divendres força núvol i amb risc de pluja intensa al final del dia

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Darrers dies de la setmana amb una mica més de moviment meteorològic. Aquest divendres amb cel entre mig i molt ennuvolat, a la tarda amb lleuger vent de component est, aportació d’aire més humit. Pot ploure a partir de migdia, amb més probabilitat de pluja al Baix Empordà entre la tarda i propera matinada. Plourà de forma irregular, i en general acumulat poca pluja durant el dia, però entre la propera nit i matinada de dissabte, localment es pot produir algun xàfec intens, amb registres més abundants, motiu pel qual el Servei Meteorològic de Catalunya manté un avís de perill per intensitat de pluja a les comarques del litoral català.

Temperatura entre els 13 ºC de mínima i els 23 ºC de màxima. Demà poca amplitud tèrmica, ja que la propera nit i matinada el cel cobert impedirà que la temperatura baixi dels 15 ºC i a la màxima li costarà superar els 21 ºC dissabte.

Dissabte el vent serà més agregalat de força entre feble i moderada, i el cel estarà més tapat al matí. Risc de pluja amb algun ruixat residual fins a migdia amb tendència a obertura de més clarianes a la tarda.

Diumenge amb cel variable al matí, però en general el sol guanyarà més protagonisme.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -