23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Temps de dimarts més assolellat i matí més fred

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui ens despertem molt més frescos que ahir dilluns. La pluja va escombrar ahir la comarca deixant quantitats irregulars tant per pluviometria com per localització, després d’una tarda de ruixats convectius amb aparat elèctric inclòs, cosa que demostrava la inestabilitat que hi havia. I feia molts dies que esperàvem aquesta situació.

La previsió per avui ve explicada amb vent del nord que serà fred i moderat, a estones fort. I que serà el final de l’episodi de precipitacions que hem tingut. El sistema frontal, tal com es preveia, no va fer gran acumulació de pluviometria. Van ser xàfecs intensos i curts. Estem parlant de quantitats de 2 litres a La Bisbal,  9,4 litres a Castell d’Aro,  6,2 litres a Palafrugell i 8,3 litres a Torroella.

Avui el cel serà més serè sobretot ara al  matí, però a la tarda podrà entelar-se una mica. Estem parlant d’un dia que serà més tranquil. Ara, les temperatures estan marcant mínimes més baixes, properes als 2-4 graus. Les màximes seran moderades i podran passar poc dels 15 graus. Tot això, esperant una pujada sobtada de temperatura entre dijous i divendres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -