16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Temps assolellat i amplitud tèrmica gran

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El temps de divendres i el cap de setmana serà gairebé primaveral. Aquest divendres ha començat amb alguna boirina de la passada matinada, però el cel serè i el sol dominaran el dia d’avui. La temperatura puja amb una mínima entre -1 i 2ºC i una màxima que superarà els 16 ºC al migdia, així que marcat contrast tèrmic entre l’ambient fred de primera hora i la suavitat de les hores centrals del dia. 

L’ambient assolellat i l’estabilitat meteorològica s’imposen també durant el cap de setmana, alguna boirina o núvol baix entre la matinada i matí de dissabte, però el sol, i una temperatura que pujarà una mica més demà i diumenge, amb nits fredes però sense gelades extenses, faran que el temps no sigui una excusa per gaudir d’activitats exteriors aquest cap de setmana. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -