14.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Dilluns afluixa transitòriament la intensitat de la calor

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Nova setmana, però poques novetats al pronòstic del temps. El sol i la calor continuaran essent els meteors protagonistes, tot i que avui la temperatura ja no s’espera que assoleixi valors tan extrems i les màximes quedaran una mica més baixes. A primera hora són possibles alguns núvols baixos o bancs de boira que desapareixeran ràpidament al llarg del dia.

El pic de calor es va fer notar al Baix Empordà sobretot entre divendres i dissabte passat amb 38 ºC a la Bisbal d’Empordà, 37 ºC a Begur, 36 ºC a Torroella, la Tallada d’ Empordà, Calonge i Verges i 35 ºC a Palafrugell. També destaquem les nits que han sigut tropicals o fins i tot tòrrida la nit de divendres a dissabte  sense baixar de 25 ºC a l’Estartit i Begur.

Mirada històrica als episodis de calor extrem al Baix Empordà

Avui valors màxims al voltant de 32 ºC amb una mínima que baixarà dels 20 ºC la propera nit. Demà el termòmetre es torna a enfilar fins als 34 ºC la temperatura màxima, i el Servei Meteorològic torna a incloure el Baix Empordà a la llista de comarques en avís de perill per calor amb vent del sud de fins a 40 km/h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -