11.3 C
Pals
Dijous, 2 maig 2024
- Publicitat -

Canvi de temps: baixa la temperatura i arriba la pluja

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui ens espera un dia de canvi de temps, estat de cel que comença variable o parcialment cobert, però els núvols ràpidament guanyaran protagonisme. Pel que fa a temperatura aquesta baixa i com a molt arribarem als 17-18 ºC de màxima, amb una mínima al voltant dels 10ºC. També ens acompanyarà vent entre nord-est i est que pot bufar a la tarda amb cops de més de 40 km/h. Aquest dimecres pot ploure al matí de forma feble, però serà més cap a la tarda i propera nit quan arriba el gruix de pluja.

Serà entre aquesta propera nit i durant el matí de dijous quan esperem el màxim de precipitació, unes quantitats que poden anar entre els més de 15 l/m2 i localment més de 30 l/m2 amb algun moment de xàfec. Demà la probabilitat de ruixats es manté fins a primera hora de la tarda amb un ambient notablement més fred, poc confort tèrmic amb una temperatura que es mourà entre els 10 i els 13ºC. Divendres vent de garbí i  més estones de sol.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro vol reubicar l’Escola de Vela, ensorrada pel temporal dels últims dies

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró està treballant amb urgència per reubicar l'activitat de l'Escola de Vela,...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -