13.5 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Petit canvi de temps amb temperatura més baixa i inestabilitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous es farà efectiu el canvi de temps que fa dies que anem anunciant. La línia frontal que ens està escombrant de ponent a llevant deixarà el seu rastre de canvi amb inestabilitat i ruixats, amb un final d’episodi que portarà Tramuntana i refrescarà, i suposarà una reculada dels termòmetres que es farà evident a l’ambient.

Així doncs, de cara a les properes hores, deixarem de banda el temps suau i el sol. I ja de bon matí ens estem despertant amb una matinada que hem tingut algun ruixat a la nostra comarca, i seguirem amb algun plugim de bon matí. De cara a la tarda seguirem amb inestabilitat i amb ruixats irregulars. No anunciem cap temporal de pluja, serà un dia insegur. I a tot estirar, creiem que a la comarca, les pluges no seran més quantioses dels 5-10 litres per metre quadrat.

Les temperatures, amb tot plegat, baixaran i es plantaran entre els 2 ºC i els 17-18 ºC. I  partir de demà divendres, no tenim més pertorbacions a la vista. I això farà que mica en mica tornem a recuperar l’estabilitat i la suavitat tornarà a ser ben palpable a tots els racons del nostre territori empordanès.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un hotel de Palafrugell i un altre de Torrent reconeguts amb les Claus Michelin

La Guia Michelin ha reconegut el Mas de Torrent Hotel & Spa de Torrent i Can Mascort Eco Hotel de Palafrugell amb dues i una Clau Michelin, respectivament.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -