23 C
Pals
Dissabte, 27 juliol 2024
- Publicitat -

Inici de setmana amb xafogor acusada

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana comença amb predomini de temps assolellat i sols alguns intervals de núvols baixos i mitjans  les primeres hores del matí al litoral.

Dilluns de sol i calor amb una temperatura màxima que puja fins als 35 ºC a l’interior del Baix Empordà i de 30 a 32ºC a la costa amb marcada xafogor. La darrera nit ha estat tropical i la temperatura mínima s’ha mantingut entre els 20 i 24 ºC.

El vent serà de component sud, sud-oest, un garbí que tant avui com demà a la tarda bufarà amb força moderada i cops màxims de 40 a 50 km/h.

A les platges hi ha maror amb onades d’entre 0,5 i 1 metre aquesta tarda a causa del vent de sud. Demà i dies vinents pocs canvis amb sol i calor i sense pluja a la vista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mark Ambor actuarà a Barcelona el maig de 2025

El pròxim 14 de maig de 2025, el novaiorquès tocarà a la sala 2 de Razmatazz presentant la seva gira Rockwood Tour 2024/25.  Mark Ambor és un dels artistes més reconeguts del panorama musical actual. Amb aquesta ens presentarà l’àlbum “Rockwood”, on trobem una barreja de rock i pop modern amb lletres personals i composicions amb
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -