16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Dissabte amb més sol i temperatura més elevada

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’episodi de pluja entre la tarda de divendres i la matinada de dissabte ha deixat registres de més de 50 mm a la meitat sud del Baix Empordà. Destaca la intensitat torrencial de la tempesta de la passada matinada que va deixar intensitats de 30 mm en tan sols 30 minuts a les estacions de Castell d’Aro i Palafrugell que gestiona el Servei Meteorològic de Catalunya. A Calonge el xàfec tempestuós també va anar acompanyat de calamarsa.

Dissabte amb clara millora en l'estat del cel. Temps majoritàriament assolellat i temperatura que tornarà als 30 ºC de màxima a l'interior del Baix Empordà. A la tarda amb vent de Garbí de força moderada.

Diumenge més variabilitat al cel amb intervals de núvols i ambient xafogós. La temperatura mínima romandrà elevada les dues properes nits que poden ser tropicals sense baixar dels 20 ºC a la costa. També ens acompanyarà una mica de pols en suspensió entre diumenge i dilluns vinent.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -