15.7 C
Pals
Dimarts, 7 maig 2024
- Publicitat -

Baixa la temperatura amb l’arribada de la tardor

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pas d’un sistema frontal deixarà aquest divendres un cel a estones parcialment cobert, més tapat cap al final del dia. Cap a la tarda i nit pot ploure feblement, i localment pot caure algun ruixat acompanyat de tempesta.

El pas del front portarà una entrada d’aire fred i notarem el descens tèrmic amb una temperatura mínima al voltant dels 15 ºC i una màxima que difícilment passarà dels 25 ºC.

Cap de setmana amb temps majoritàriament assolellat. Dissabte amb alguns intervals de núvols poc abundants i ambient tardorenc amb aire de component nord i una temperatura mínima que baixarà fins als 11ºC. La tardor astronòmica arriba precisament dissabte a les 8:50 h en l’equinocci de tardor. No serà però fins dimarts vinent quan ja tindrem més hores de nit que de dia (equilux).

Diumenge començarà amb ambient fred al matí, però el sol farà recuperar la calidesa al migdia, i juntament amb l’arribada d’una massa d’aire més càlida, la setmana que ve la temperatura tornarà a pujar i a situar-se en valors per sobre la mitjana climàtica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Loreen actuarà el 8 de març de 2025 a Barcelona

La doble guanyadora d’Eurovisió per Suècia Loreen ha anunciat un concert a Barcelona el dia 8 de març, a la Sala Paral·lel 62. L’artista repassarà tots els seus números 1 en un concert que es preveu espectacular. Les entrades es poden a la venda aquest dia 10 de maig a través de DICE i costaran
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -