18.1 C
Pals
Diumenge, 12 maig 2024
- Publicitat -

Bandes de núvols i temperatura mínima més alta

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana dels barbuts comença amb ambient no massa fred. Dilluns amb cel a estones parcialment ennuvolat. A diferència d’ahir al matí quan el dia va començar emboirat, la darrera matinada no s’han format boires o bé han quedat reduïdes a boirines d’abast molt local. Tindrem cel mig ennuvolat al matí, amb estones de sol i al llarg del dia ens creuaran bandes de núvols. La nuvolositat pot ser més compacta entre migdia i tarda. Cap al vespre i nit no es descarta que pugui ploure de manera feble i breu.

El cel més cobert de la darrera nit i matinada, que va deixar algun petit plugim o quatre gotes la passada nit, ha fet que la temperatura mínima no sigui tan baixa. El termòmetre avui puja respecte al cap de setmana amb una mínima que s’ha situat entre els 3 i 6 ºC i una màxima al voltant dels 13 ºC al Baix Empordà.

Demà pocs canvis amb cel mig ennuvolat, i de cara a dimecres vent de component sud-oest que farà pujar la temperatura, especialment la mínima. A partir de divendres i durant el cap de setmana l’ambient tornarà a ser ben fred.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Darrera de “El foc”

En una terra com l’Empordà, on sa majestat Tramuntana aviva les onades d’un Mediterrani que ens acarona i ens...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -