17.6 C
Pals
Dijous, 9 maig 2024
- Publicitat -

Divendres ennuvolat a l’espera de pluja dissabte

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Matí de divendres amb cel cobert. Tindrem bandes de núvols més compactes entre matí i migdia, que a tot estirar poden deixar algun petit plugim o quatre gotes. A la tarda hi haurà més variabilitat al cel i transitòriament l’obertura de grans clarianes.

La temperatura mínima no ha baixat gaire a causa del cel tapat situant-se entre els 10 i 12 ºC al Baix Empordà. Poca amplitud tèrmica amb una màxima al voltant dels 16-18 ºC.

Avui també ens acompanyarà el vent de garbí, que tal com va fer ahir, pot bufar amb cops superiors a 50 km/h.

La jornada de dissabte serà inestable amb núvols i risc de pluja. Entre migdia i tarda la probabilitat de pluja serà més elevada al Baix Empordà. En general s’esperen acumulacions entre minses i poc abundants, si bé localment es poden superar els 15 mm. Cap al vespre-nit la precipitació anirà desapareixent. L’ambient serà més fred dissabte amb una temperatura entre els 6 ºC de mínima i els 14 ºC de màxima.

Diumenge millora l’estat del cel, encara amb restes d’alguns intervals de núvols, però amb més clarianes i estones de sol. La temperatura diürna també serà més elevada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Regàs, no paris pas!

Anoteu a l'agenda: dijous vinent, dia 16 de maig, a les 19h al Museu del Suro, l'Alcalde de Palafrugell...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -