13.4 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Temps assolellat amb gran contrast tèrmic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui serà una jornada que tindrà el contrast d’un matí fresc, sense exageració, i farà que de bon matí una jaqueta prima ens sigui una bona aliada. I un migdia que serà realment càlid amb temperatura molt suau.

La notícia important d’avui seran les temperatures que pujaran ben bé 3-4ºC respecte a ahir dimecres. I això posarà la jornada a nivells molts plàcids.

L’avís per estat de la mar que ahir va ser vigent a la nostra comarca, avui quedarà restringit més al nord, afectant encara a la zona més de l’Alt Empordà. A la nostra comarca el mar s’anirà calmant i quedarà amb onades d’entre 0,5 i 1,25 metres d’alçada ocasionant maror. Tot i això encara esperem aire de tramuntana que ajudarà que el dia sigui molt assolellat, fent marxar tota la nuvolositat.

Pels propers dies esperem que les temperatures vagin a l’alça incrementant la calidesa i portant-nos a sensacions pre-estivals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital guanya el Premi Sonor a millor ficció, per la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

La sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" ha guanyat un Premi Sonor en la categoria de millor ficció. Els premis Sonor els impulsen el digital La Mira i Catalunya ràdio i reconeixen els millors projectes de la indústria del podcasting en català. En aquesta ocasió s'hi han presentat més de 200 candidatures repartides en diverses categories.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -