13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Temps assolellat amb gran contrast tèrmic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui serà una jornada que tindrà el contrast d’un matí fresc, sense exageració, i farà que de bon matí una jaqueta prima ens sigui una bona aliada. I un migdia que serà realment càlid amb temperatura molt suau.

La notícia important d’avui seran les temperatures que pujaran ben bé 3-4ºC respecte a ahir dimecres. I això posarà la jornada a nivells molts plàcids.

L’avís per estat de la mar que ahir va ser vigent a la nostra comarca, avui quedarà restringit més al nord, afectant encara a la zona més de l’Alt Empordà. A la nostra comarca el mar s’anirà calmant i quedarà amb onades d’entre 0,5 i 1,25 metres d’alçada ocasionant maror. Tot i això encara esperem aire de tramuntana que ajudarà que el dia sigui molt assolellat, fent marxar tota la nuvolositat.

Pels propers dies esperem que les temperatures vagin a l’alça incrementant la calidesa i portant-nos a sensacions pre-estivals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -