13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Puja la temperatura amb algunes bandes de núvols

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La jornada de dimecres es presenta amb un estat de cel variable, ja que tindrem alguns intervals de núvols que aniran creauant el cel al llarg del dia i ho faran deixant un cel a estones mig ennuvolat i altres amb clarianes i sol.

La principal novetat és la pujada de temperatura. Aquest inici de dia encara relativament fred amb valors entre els 4 i 6ºC de mínima la passada matinada, però al migdia el termòmetre pot superar els 18 ºC de màxima. La propera nit la temperatura mínima no baixarà dels 10 ºC a bona part del Baix Empordà a causa d’una massa d’aire una mica més càlida provinent del sud.

Demà però la temperatura màxima torna recular un parell de graus i seguirem amb una marcada circulació zonal i el pas de petits fronts que deixaran bandes de núvols, a l’espera d’un sistema frontal una mica més actiu de cara a divendres, el qual pot deixar algun ruixat més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -