12 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Matí fred amb gelades i ambient més suau al migdia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’anticicló segueix i avui dimarts cap canvi al cel en regla general: tindrem el mateix funcionament meteorològic.

Venim d’una nit que ha estat serena i  això ha aconseguit fer baixar els termòmetres mínims per sota zero, al Baix Empordà. Aquesta hora del matí la temperatura va remuntant mica en mica, però el paisatge torna a ser ben blanc i trobem termòmetres molt semblants als -2 ºC que han tornat a marcar la nit, i són temperatures quasi homogènies, negatives i sense excepció a tota la comarca, fins ben bé a la ratlla de la costa. També hi ha alguna boirina que no durarà gens i coincideix amb les poblacions més costaneres.

El dia serà assolellat i al migdia podrem arribar als 13-14ºC i això portarà un ambient una mica més càlid que els últims dies.

Mantindrem l’anticicló tota la setmana, amb un canvi preparat per finals de setmana que ens portarà una entrada de vent de tramuntana. A part d’aquesta previsió més a llarg termini, no hi ha gaire moviment més per comentar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -