11.7 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

Cel tapat i pluja pel matí

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El dia comença amb cel tapat i pluja, que pot durar  fins mig matí o migdia amb quantitats minses o poc abundants. Tendència a l’obertura d’alguna tímida clariana cap a la tarda, tot i que el dia serà força gris en conjunt. Temperatura entre els 9ºC de mínima i els 16ºC de màxima.

Demà jornada similar amb temps inestable, núvols i algun petit ruixat per acomiadar el mes. Ara bé, l’abril començarà amb una forta baixada de la temperatura que entre divendres i dilluns de la setmana que ve ens portarà un ambient de ple hivern. Els motius: per una banda una baixa situada a Itàlia, i per altra un anticicló a l’oest de les Illes Britàniques i entre mig s’obre un passadís perquè l’aire fred polar es canalitzi i arribi a les nostres contrades.

A més a més, entre divendres i dissabte es poden produir ruixats, localment en forma de xàfec i sumat a la potent entrada d’aire fred no es descarta que aquests, en un moment donat, puguin anar acompanyats de neu granulada o calamarsa.

Seguirem atentament l’evolució d’aquesta entrada polar perquè també es poden produir gelades a la zona interior del Baix Empordà diumenge i dilluns, i fins i tot fregar algun tram del litoral. El que és segur és que la roba d’hivern la necessitarem.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -