14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Els deures del nou delegat d’educació amb el Baix Empordà

"Demà divendres parlarem amb el nou delegat, en Martí Fonalleras, i li podrem preguntar per tot això. Però ja avancem que tindrà molta feina, aquesta legislatura"

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ja sabeu com funciona això dels nous governs. Nou govern, i nou repartiment de càrrecs entre els partits que el formen. Això està bé a segons quines institucions, i representa un problema quan passa als mitjans de comunicació públics. Però en aquest cas, parlem de la delegació d’ensenyament a Girona.

Aquesta legislatura, el conseller d’educació i el seu equip és d’Esquerra Republicana, i aixòvol dir que ha calgut buscar un relleu per qui fins ara era el delegat del departament a Girona, Josep Polanco.

L’escollit és un baix-empordanès: Martí Fonalleras. És el cap de l’oposició republicà a l’Ajuntament de Calonge. I si el senyor Fonolleras ens està escoltant, li volem fer un repàs dels deures que té el departament d’Educació amb la seva comarca:

  • Per una banda, diverses escoles del Baix Empordà s’han mobilitzat els darrers mesos per reclamar que els seus alumnes estudiïn en jornada continuada, i no amb els horaris infernals que tenen fins ara. Una de les protestes ha estat a Calonge i Sant Antoni, així que, senyor Fonalleras, ja en deu ser conscient.
  • A Vall-llobrega ja fa anys que reclamen una nova escola que substitueixi els barracons on estudien. Fa uns mesos que hi havia un compromís del departament per construir-la. Però de moment, res.
  • I a Verges, reclamen un nou institut escola perquè les instal·lacions actuals són indignes. Vam parlar amb la portaveu de les famílies i realment la situació és per posar-se a plorar.

Aquestes són algunes de les problemàtiques més recents. Però recordem que a principis de curs va saltar la polèmica perquè un institut del poble havia perdut la qualificació d’alta complexitat. Demà divendres parlarem amb el nou delegat, en Martí Fonalleras, i li podrem preguntar per tot això. Però ja avancem que tindrà molta feina, aquesta legislatura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -