11.7 C
Pals
Dissabte, 25 Gener 2020

Els deures del nou delegat d’educació amb el Baix Empordà

"Demà divendres parlarem amb el nou delegat, en Martí Fonalleras, i li podrem preguntar per tot això. Però ja avancem que tindrà molta feina, aquesta legislatura"

El més llegit

Reobert el pont del Ter de Torroella de Montgrí

Els Mossos d'Esquadra han tallat l'accés a Torroella pel pont del Ter com a conseqüència de la pujada del Ter

EN DIRECTE – Inundacions i desbordaments pel temporal Gloria al Baix Empordà

Segueix la cobertura en directe de les conseqüències del temporal Gloria al seu pas pel Baix Empordà, amb el riu Ter i el riu Daró desbordats

El creixement del Daró deixa inundacions al Baix Empordà

El Baix Empordà es desperta conscient que caldrà que passin dies perquè es resolgui l'episodi més inesperat del temporal Glòria

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Canvis al Parc de Sant Julià de Lòria a Calonge

Es canviaran els jocs infantils actuals i també l'equipament esportiu
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

Ja sabeu com funciona això dels nous governs. Nou govern, i nou repartiment de càrrecs entre els partits que el formen. Això està bé a segons quines institucions, i representa un problema quan passa als mitjans de comunicació públics. Però en aquest cas, parlem de la delegació d’ensenyament a Girona.

Aquesta legislatura, el conseller d’educació i el seu equip és d’Esquerra Republicana, i aixòvol dir que ha calgut buscar un relleu per qui fins ara era el delegat del departament a Girona, Josep Polanco.

L’escollit és un baix-empordanès: Martí Fonalleras. És el cap de l’oposició republicà a l’Ajuntament de Calonge. I si el senyor Fonolleras ens està escoltant, li volem fer un repàs dels deures que té el departament d’Educació amb la seva comarca:

  • Per una banda, diverses escoles del Baix Empordà s’han mobilitzat els darrers mesos per reclamar que els seus alumnes estudiïn en jornada continuada, i no amb els horaris infernals que tenen fins ara. Una de les protestes ha estat a Calonge i Sant Antoni, així que, senyor Fonalleras, ja en deu ser conscient.
  • A Vall-llobrega ja fa anys que reclamen una nova escola que substitueixi els barracons on estudien. Fa uns mesos que hi havia un compromís del departament per construir-la. Però de moment, res.
  • I a Verges, reclamen un nou institut escola perquè les instal·lacions actuals són indignes. Vam parlar amb la portaveu de les famílies i realment la situació és per posar-se a plorar.

Aquestes són algunes de les problemàtiques més recents. Però recordem que a principis de curs va saltar la polèmica perquè un institut del poble havia perdut la qualificació d’alta complexitat. Demà divendres parlarem amb el nou delegat, en Martí Fonalleras, i li podrem preguntar per tot això. Però ja avancem que tindrà molta feina, aquesta legislatura.

Últimes notícies

Primera Llista – 25 gener 2020

Escolta les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.

L’aigua de la Bisbal ja torna a ser potable

No hi ha cap mena de contaminació microbiològica: els resultats d’avui són inferiors a 1 NTU

Ràdio Capital lidera la cobertura informativa del pas del temporal Glòria al Baix Empordà

La tasca informativa de Ràdio Capital en la cobertura del pas del Glòria pel Baix Empordà ha comptat amb el favor de l'audiència de tots els nostres canals, superant així tots els rècords assolits anteriorment.

Los Secretos i Coque Malla se sumen al Festival de la Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada presenta el concert de Los Secretos & Coque Malla. Entrades ja a la venda.

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Més notícies