10.7 C
Pals
Dilluns, 25 gener 2021

Els joves palamosins decideixen com equipar el nou Espai Jove

Les propostes que més es van discutir; equipament audiovisual i multimèdia, mobiliari i jocs de taula

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Torroella de Montgrí multarà l’excés de velocitat al Passeig Vicenç Bou i Passeig Catalunya a partir de l’estiu

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i incrementar la seguretat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

A les cinc de la tarda del dilluns 8 d’octubre es va fer la primera de les dues reunions participatives en les quals els joves decidiran en què i com invertir el pressupost de 10.000 euros que aquest any l’Ajuntament de Palamós destina a la creació d’un Espai Jove. El Punt Jove de Palamós és qui organitza aquest procés participatiu juvenil, “Els Espais Joves seran sempre vostres”, i va assegurar que els joves estan entusiasmats amb el nou espai.

Hi van assistir vint joves d’entre 14 i 27 anys i cadascú va donar propostes sobre com volien equipar el nou local. Aquesta primera trobada es va fer a la seu del futur Espai Jove, a un local de les Galeries Carme, que es convertirà en un espai polivalent on es faran activitats diverses per als joves de Palamós. Per això s’haurà d’equipar el local, però abans cal saber quines activitats vol el jovent i quin material necessiten. Les propostes que més es van discutir van ser equipament audiovisual i multimèdia, mobiliari i jocs de taula. Per exemple, una nevera, un equip de música i un microones, entre d’altres. Un cop presentades,  es va acordar que els tècnics municipals demanaran el pressupost del material proposat. Això es presentarà a una segona reunió el dilluns 5 de novembre a les 17.30 h a l’Espai d’Entitats de la Gorga, on també es concretaran propostes definitives.


Fer un nou Espai Jove per la vila es va decidir en el procés participatiu del pressupost de l’Ajuntament de Palamós per aquest 2018. De fet, dels vuit projectes d’inversió pública triats, aquest va ser de llarg el més votat, el 61 per cent del total, que són un total de 594 vots.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Projecten un parc eòlic marí flotant a la zona del golf de Roses

El projecte, que encara no ha engegat la tramitació, busca posicionar l'Empordà com a punt de referència en la lluita contra el canvi climàtic a Catalunya.

Altres notícies