7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Els joves palamosins decideixen com equipar el nou Espai Jove

Les propostes que més es van discutir; equipament audiovisual i multimèdia, mobiliari i jocs de taula

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A les cinc de la tarda del dilluns 8 d’octubre es va fer la primera de les dues reunions participatives en les quals els joves decidiran en què i com invertir el pressupost de 10.000 euros que aquest any l’Ajuntament de Palamós destina a la creació d’un Espai Jove. El Punt Jove de Palamós és qui organitza aquest procés participatiu juvenil, “Els Espais Joves seran sempre vostres”, i va assegurar que els joves estan entusiasmats amb el nou espai.

Hi van assistir vint joves d’entre 14 i 27 anys i cadascú va donar propostes sobre com volien equipar el nou local. Aquesta primera trobada es va fer a la seu del futur Espai Jove, a un local de les Galeries Carme, que es convertirà en un espai polivalent on es faran activitats diverses per als joves de Palamós. Per això s’haurà d’equipar el local, però abans cal saber quines activitats vol el jovent i quin material necessiten. Les propostes que més es van discutir van ser equipament audiovisual i multimèdia, mobiliari i jocs de taula. Per exemple, una nevera, un equip de música i un microones, entre d’altres. Un cop presentades,  es va acordar que els tècnics municipals demanaran el pressupost del material proposat. Això es presentarà a una segona reunió el dilluns 5 de novembre a les 17.30 h a l’Espai d’Entitats de la Gorga, on també es concretaran propostes definitives.


Fer un nou Espai Jove per la vila es va decidir en el procés participatiu del pressupost de l’Ajuntament de Palamós per aquest 2018. De fet, dels vuit projectes d’inversió pública triats, aquest va ser de llarg el més votat, el 61 per cent del total, que són un total de 594 vots.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital, de nou reconeguda als Premis Rahola de la Comunicació Local

El jurat ha valorat que el projecte "recupera uns personatges referents i populars de la nostra cultura, i que té un gran plantejament de guió, un gran treball de locució i un gran treball sonor al darrere".
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -