13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Palamós decideix el destí de 100.000 euros en un nou procés ciutadà

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós ha inciat per segon any consecutiu, els pressupostos participatius amb l’objectiu que els palamosins i les palamosines que ho desitgin aportin la seva opinió sobre el destí d’una part de les inversions del pressupost municipal 2019.

En aquesta ocasió es decidirà la inversió de 100.000 euros que han d’anar destinats al finançament de projectes relacionats amb els equipaments, l’urbanisme, la mobilitat o la millora de l’espai públic. Les propostes aportades pels ciutadans han de fer referència a obres noves o bé a projectes de manteniment de les infraestructures ja existents al municipi. També poden ser adquisicions permanents de l’Ajuntament, com la compra d’elements esportius a l’espai públic, arbres o zones verdes, millorar patrimoni, entre altres. En cap cas però es podran presentar propostes relacionades amb la creació d’activitats o serveis.

Els palamosins tindran temps fins el proper dia 30 de setembre per presentar les propostes ciutadanes a través de la web, o bé omplint les butlletes de participació que s’han repartit a tots els domicilis de la vila i que també es podran recollir a l’Ajuntament, a la Biblioteca municipal o al Punt Jove, on s’hi podrà dipositar la butlleta una vegada omplerta.

Una vegada finalitzat el procés de recollida de les propostes, es farà una validació de totes les aportacions presentades, per tal que s’adeqüin als criteris establerts en el procés participatiu.

El dissabte 27 d’octubre tindrà lloc una assemblea de priorització de les propostes oberta a tothom. Amb el resultat, s’iniciarà un període de votacions per saber quines són les més destacades entre els ciutadans. Totes les persones empadronades a Palamós i majors de 16 anys podran votar, de l’1 al 31 de desembre, mitjançant el web palamos.decidim.ddgi.cat, o bé de manera presencial a l’Ajuntament, la Biblioteca municipal o el Punt Jove.

Finalment, el dia 16 de gener l’Ajuntament de Palamós farà públic el resultat mitjançant un acte informatiu. Aquests són els segons pressupostos participatius de Palamós que l’any passat va acabar amb vuit propostes. De fet, la partida pressupostària ha augmentat en 15.000 euros des de la primera, i última, edició.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -