En llibertat el presumpte agressor sexual d’un menor a Sant Antoni

El detingut de 44 anys ha quedat en llibertat provisional aquest dilluns després d'un presumpte abús sexual a menor

Jutjats de Guàrdia de Sant Feliu | Imatge d'arxiu
Jutjats de Guàrdia de Sant Feliu | Imatge d'arxiu

Aquest dilluns el jutjat número 1 de Sant Feliu de Guíxols ha posat en llibertat provisional el presumpte agressor d’un menor. L’home, de 44 anys, havia estat detingut el diumenge al complex esportiu Més Gavarres.

La llibertat provisional del veí de La Bisbal, i de nacionalitat espanyola però d’origen marroquí, tenen un preu. El jutge ha determinat que el detingut haurà de comparèixer als jutjats, de manera cautelar, com tampoc apropar-se ni comunicar-se amb la víctima. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i ha recollit el Diari de Girona, “la causa judicial està oberta per presumpte delicte d’abús sexual a menor”.

El jutge ha determinat llibertat provisional pels actes que van succeir el passat diumenge. Quan, als vestidors de la piscina, l’home es va quedar sol a l’espai amb el menor. El detingut presumptament, hauria ensabonat al menor com també tocar-li el cul. Una vegada el nen ho va explicar al pare, aquest va anar a buscar el presumpte agressor per enfrontar-s’hi.