25.1 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Els pescadors de Palamós reprendran l’activitat esglaonadament a partir de dilluns

La sortida de les barques es farà de forma esglaonada i en una primera fase es reincorporarà a la feina un 50% de la flota

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els pescadors de la modalitat d’arrossegament de la Confraria de Palamós començaran dilluns vinent a reprendre la seva activitat pesquera, després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19. La sortida de les barques es farà de forma esglaonada i en una primera fase es reincorporarà a la feina un 50% de la flota, amb la garantia d’una dotació dels equipaments necessaris per al compliment de les recomanacions sanitàries. Segons les variables del mercat i del retorn a la normalitat per part de la població, s’anirà incrementant la incorporació d’embarcacions fins a arribar al 100% de l’activitat.

Els mateixos armadors de la Confraria han proposat crear dos grups de barques que treballaran en setmanes alternes, i segons l’evolució de la situació aquesta proposta s’anirà ajustant a les necessitats del sector. Sabent que tornar a la normalitat i reprendre tota l’activitat serà difícil treballen per aconseguir la màxima col·laboració per part d’empreses i entitats relacionades amb el sector pesquer.

A més, amb l’objectiu de facilitar la compra del producte pesquer mitjançant la subhasta en línia per part compradors professionals, la Confraria es farà càrrec de part de les despeses d’aquesta gestió i del transport fins als seus establiments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -