27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Es manté la vaga d’ambulàncies un altre divendres

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els sindicats dels tècnics d’ambulàncies tornen a la vaga aquest divendres. El passat 11 d’agost van començar la vaga indefinida convocada cada divendres després del fracàs de la mediació del Departament de Treball.

Els sindicats han amenaçat en ampliar la vaga a tots els dies de la setmana. Veuen l’empresa “enrocada” en les seves posicions i critiquen que la Generalitat s’hagi “desentès” del conflicte. Els treballadors demanen la suspensió dels canvis en les condicions de treball i de mobilitat, una nova roba de feina o la millora de les bases on treballen.

109 pacients es van veure afectats en la primera jornada de vaga. El passat divendres la protesta va quedar ajornada en senyal de dol per les víctimes dels atemptats a Barcelona. La vaga es realitzarà en dues franges horàries, de 6 a 10 del matí i de 2 a 6 de la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -