16.4 C
Pals
Divendres, 20 maig 2022
- Publicitat -

Es presenta el programa electoral de la Bisbal En Comú Podem per les Municipals 2019

Maite Bravo i Dani López caps de cartell de la formació van exposar divendres les línies mestres del programa de la formació per accedir a l'ajuntament de la Bisbal

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Maite Bravo i Dani López, primera i segon respectivament de la candidatura de la Bisbal En Comú Podem van presentar divendres a quarts de nou del vespre al Teatre Mundial de la Bisbal, el programa amb el que pretenen accedir a l’alcaldia de la capital del Baix Empordà. Tal i com va explicar Maite Bravo, l’acord entre les diferents confluències que conformen la candidatura contempla entre altres acords el que comportaria que en cas de que només obtinguessin un regidor, els dos caps de llista es repartiran el càrrec a raó de dos anys cadascú.

 

Maite Bravo ha format part de l’equip de govern de l’ajuntament aquests quatre anys i divendres va presentar el balanç del que ha estat la seva gestió al front de la regidoria d’acció social i ciutadania. L’encara regidora va explicar que des del 2015 a la borsa d’habitatge de mediació no s’havia mogut rés, i va assegurar que en quatre anys s’havien triplicar els habitatges d’inclusió i posat en marxa la oficina d’atenció jurídica a immigrants sense papers així com les beques per material escolar per les que segons va afirmar no hi havia partides a l’ajuntament de la Bisbal i un taller d’estudi infantil al barri del Convent. Igualment va reivindicar la gestió de l’agermanament entre la localitat malaguenya de Cuevas Bajas i la Bisbal.

 

Bisbal En Comú Podem Municipals 2019
Fotografia de Manel Magrinyà

Tot seguit el veterà sindicalista, escriptor i activista social Manel Lara Guillén, que tanca la candidatura, va agrair a la resta d’integrants de la llista la bona feina i els va animar a seguir treballant per obtenir els millors resultats el 26 de maig. A continuació es va projectar el vídeo de la candidatura i altres de suport per part de diferents dirigents de Podemos a la llista de la Bisbal.

 

Dani Lòpez va detallar alguns punts del programa, com ara primar les persones per davant del trànsit de cotxes en el centre, amb la creació de places d’estacionament dissuasives en punt cèntrics; va presentar un projecte de carril bici per la ciutat, va reivindicar un microbús elèctric per persones amb mobilitat reduïda i diferents mesures energètiques com ara col·locar plaques solars en els edificis municipals i cercar solucions per la generació d’energies netes, posant com exemple l’obtenció d’energia renovable a través de purins.

 

El número quatre de la llista Bilal Bensahid va assegurar que volia treballar per millorar el barri del Convent i per la construcció d’una piscina municipal coberta.

 

L’acte es va tancar amb el clam de “Si se puede” per part dels assistents i la fotografia de família de la candidatura

Bisbal En Comú Podem Municipals 2019
Fotografia de Manel Magrinyà

Vídeo resum de l’acte

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -