20.4 C
Pals
Dijous, 1 juny 2023
- Publicitat -

Es recapten 6.200 € a la subhasta solidària d’art de Calonge i Sant Antoni

La quantitat recaptada es destinarà a la lluita contra l'Atàxia de Friedreich

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La subhasta d’art solidària de Calonge i Sant Antoni, celebrada el passat divendres, va recaptar un total de 6.200 euros, segons informa El Punt Avui. En total es van posar a subhasta 117 obres d’art cedides de manera gratuïta per diversos artistes. Gràcies a la venda d’aquestes obres, s’ha aconseguit recaptar una xifra que s’ha elevat durant el cap de setmana amb la subhasta a preu rebaixat de les obres que van quedar desertes.

Els diners recaptats de la subhasta es destinaran a lluitar contra l’Atàxia de Friedreich, una malaltia poc comuna que pateix una veïna del municipi. Entre les obres que es van posar a subhasta, hi havia peces de Vicente Romero, Rosa Serra, Torner de Semir, José Luis Pascual o Quim Domene, entre d’altres.

La Subhasta d’Art Solidària ha aconseguit recaptar un total de 35.825 euros durant les cinc edicions. Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el gestor cultural Juan José Gallardo i l’entitat Stop FA, i compta amb la col·laboració de diverses entitats.

La Fundació Stop-FA serà la destinatària dels fons recaptats per a lluitar contra l’Atàxia de Friedreich.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les municipals ja no són l’excepció

D’eleccions en eleccions i vota perquè et toca. L’endemà mateix de les eleccions municipals d’aquest passat diumenge ens van...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -