21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Palamós no acollirà la regata preliminar de la Copa Amèrica per la indisponibilitat de dates

El consistori va haver de desmentir una publicació feta a un mitjà digital on s'especificava que Palamós va ser "descartat per raons polítiques"

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós no acollirà la regata preliminar de la Copa Amèrica per la incompatibilitat de dates amb l’organització de la competició. La seu d’enguany, Vilanova i la Geltrú, es va anunciar la setmana passada i acollirà aquesta fase preliminar el cap de setmana del 16 al 17 de setembre. Durant aquell cap de setmana el municipi palamosí rep vaixells creuers, situació que va fer que les instal·lacions no fossin practicables.

Tot i això, la decisió de l’organització de la Copa Amèrica ha generat polèmica. Un mitjà digital nacional va publicar un article sobre la regata preliminar i la seva nova seu. Tot i això, explicaven que Palamós es va descartar “per raons polítiques”, al·legant que el consistori “el governa ERC; com la Generalitat de Catalunya”. A més, afegeixen que “el govern municipal va posar peròs per la complexitat i molèsties de l’organització. No hi va haver acord”.

Davant aquestes afirmacions el consistori palamosí va aportar la seva visió i va desmentir la informació publicada en aquest mitjà, mostrant el correu escrit pel responsable de l’organització de la Copa Amèrica, Grant Dalton. Grant Dalton explica en aquest escrit que el tracte rebut per part del municipi va ser molt bo, tot i això, “va ser la indisponibilitat del cap de setmana del 16/17 de setembre a causa de l’arribada de vaixells de creuer, que va fer que les instal·lacions no fossin practicables. El trasllat a un altre cap de setmana no era una opció a causa d’altres esdeveniments de vela”. Ho explicava també al Supermatí l’alcalde del consistori palamosí, Lluís Puig.

Lluís Puig explica que segueixen en contacte amb l’organització i no descarten organitzar algun altre esdeveniment al municipi. El comunicat del consistori reconeix que estan valorant el dret d’emprendre accions legals contra el mitjà que va publicar la informació no contrastada en referència a la publicació d’aquesta notícia.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -