26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Es torna a celebrar l’aplec sardanista de La Bisbal

Malgrat les limitacions pròpies del moment, l’acte va ser un èxit rotund: prop de mig miler de persones van assistir-hi. A més, La Bisbal va rebre el premi l’Espardenya d’Or al millor Aplec del 2019

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb un format força diferent, el Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà va acollir aquest diumenge passat  el tradicional Aplec de la Sardana, que tanta popularitat té des de fa anys. La situació sanitària va impedir l’any 2020 celebrar aquest event tan rellevant per a la gent de La Bisbal, i els organitzadors han volgut conjugar les dues edicions en la cita d’enguany. En aquesta línia es va batejar el festival de diumenge com a 58/59a edició, i el cartell va incloure les actuacions de la Bisbal Jove i la Principal de la Bisbal. L’acte va estar organitzat pels Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca, i presentat per Ignasi Corney i Josep Pareta. Malgrat les limitacions pròpies del moment, l’acte va ser un èxit rotund: prop de mig miler de persones van assistir-hi. A més, La Bisbal va rebre un premi pel darrer Aplec de 2019: el de l’Espardenya d’Or al millor Aplec. Des de l’organització es mostraven molt satisfets d’haver obtingut un reconeixement pel qual treballaven des de feia temps. També reivindiquen la dificultat de condensar els programes de l’any passat i d’aquest en un sol concert de dues cobles, fet que limita les possibilitats del repertori. Així, no es van poder incloure les sardanes que pretenien reconèixer determinades efemèrides, com es fa habitualment. I és per aixó que els organitzadors tenen previst programar-les en altres actes que en el decurs de l’any desitgen dur a terme.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -