20.6 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Escriure cada dia no és fàcil

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des d’aquesta portada, busquem transmetre una opinió, un posicionament, una idea, al voltant d’un tema concret. No cal dir, que la opinió és estrictament personal i no té perquè ser compartida, però normalment reflecteix el posicionament que com a mitjà tenim de les coses sobre els que opinem.

Però què passa quan no tenim sobre el que escriure? Avui es dóna el cas. L’actualitat més pròxima ens deixa titulars sobre temes que o bé es comenten per sí sols, o no són prou madurs com per abocar-hi estona. També tenim altres qüestions, com per exemple el golfet, del que ahir en vam conèixer un nou capítol, però que per reiterat, tampoc dóna més de sí, de moment.

Així que avui, a les 7 del matí, davant l’ordinador, em trobo sense tema de portada. Als mitjans es parla del 9N i la inhabilitació de Mas, Rigau o Ortega, de l’anunci que Escòcia vol plantejar un altre referèndum, dels judicis del Palau, el 3% o el pretòria, que va començar ahir… però és clar, nosaltres parlem de l’Empordà i aquí tot és una bassa d’oli. El paisatge és bonic, l’actualitat està tranquila, no hi ha cap alcalde que rebi regals d’empreses i no tenim casos de corrupció dels que parlar… Total, que tot apunta que tindrem un dimarts tranquil. A veure quan trigua a aparèixer algú que ens el foti enlaire.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -