8.2 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

L’Espai Ter presenta la programació de la temporada 2020

La programació ofereix una gran varietat d’espectacles, des de gran teatre, òpera, noves músiques fins a teatre i concerts per gaudir en família

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La nova temporada de l’Auditori Teatre Espai Ter ve força carregada de propostes per a tots els públics. En un acte celebrat al vestíbul, Antoni Roviras, director de l’Espai Ter, Josep Martinoy, regidor de l’equipament, i d’altres col·laboradors directes han presentat la programació que, segons afirmen, és de les “més agosarades de la història”. I és que enguany s’ofereixen una gran varietat d’espectacles que van des de gran teatre, òpera, noves músiques fins a teatre i concerts per gaudir en família.

Josep Martinoy, regidor de l’equipament, ha fet balanç de les dades obtingudes l’any 2019 i ha explicat que s’incrementen el nombre d’activitats que es duran a terme, de 130 a 133. A tot això, cal afegir-li que el públic assistent a les activitats ha augmentat respecte l’any 2018: 4.000 persones més de públic general i 1.000 estudiants als espectacles per a centres educatius. En total l’any passat l’equipament va rebre 52.000 persones. L’Espai Ter es consolida com un dels principals equipaments de les comarques de Girona, i també volen que ho sigui per Catalunya.

Marc Roura com a programador de l’Espai Ter, ha parlat de les principals propostes de la programació agraint també la participació de totes els partners que la fan possible. I ha donat veu als responsables dels festivals que programen aquest primer semestre. Fran Arnau, director del Festival ÍTACA, ha agraït la implicació de l’Espai Ter i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí amb el Festival des dels seus orígens, amb la pujada al Montgrí i els concerts a l’Espai Ter i a l’Estartit per Sant Joan, destacant especialment el concert que tindrà lloc a l’Espai Ter dins del Festival: el concert comiat del grup Macedònia. De les novetats d’enguany n’ha parlat Marc Roura en una entrevista a Ràdio Capital:

Pau Marquès, director del Black Music Festival ha destacat els projectes socials entorn del Festival, hi ha fet esment de la idoneïtat de l’Espai Ter com a local de concerts i ha destacat especialment el compromís i suport de l’equipament amb propostes arriscades de música com les que programa el Black Music, tot considerant que forma part de les obligacions dels equipaments públics. El concert de Koko Jean & The Tonics + Dani Nel.lo és la proposta d’enguany a l’Espai Ter dins del Black Music Festival.

Finalment, ha parlat Martí Batlle com a portaveu de Fimag, Festival de Màgia de Torroella, que ha desvelat les propostes de la Gran Màgia que tindrà lloc a l’Espai Ter, el 6 i 7 de juny. La seva presentació ha estat amenitzada per un truc de màgia de la mà de David Agell  (David El Mag), assessor artístic del FIMAG. L’acte ha conclòs amb el sorteig d’unes entrades entre els compradors dels Packs Duo FIMAG per anar a veure el Mago Pop al teatre Victòria de Barcelona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un mos, un glop – 6 febrer 2023

Avui al Supermatí hes estrenat secció amb l'Eduard i la Laia, fundadors del portal Un mos, un glop. Cada setmana ens parlaran d'algun productor o producte de proximitat, fet a l'Empordà. Aquesta setmana hem conegut el projecte de "Recuits Pauet", fets a Cruïlles.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -